2001-ben a társaságunkban a gazdasági abrak megtermelése, termeltetése önálló területté fejlődött ki, majd 2002-ben a növénytermesztési integráció tovább erősödött.  Jelenleg a földterület, amelyet integrálunk eléri a kétezer hektárt.

A gazdák felé nyújtott szolgáltatásaink tovább bővültek. Az elmúlt évek egyik nagy növénytermesztési beruházása a rendkívül korszerűnek mondható CLAS LEXION kombájn beszerzése. Így ma már a vetőmag, műtrágya, növényvédőszer, aratás, szárítás, tárolás, szaktanácsadás, igény szerinti mezőgazdasági szolgáltatás közvetítés (talaj-előkészítés, vetés) tartozik az integráció kereteibe.

Társaságunk a jövőben továbbra is szeretné megvalósítani a lehetőségekhez képest a minél szélesebb együttműködést, tekintettel arra, hogy  egymásra utaltságunk kölcsönös a környezetünkben élő gazdákkal, termelőkkel. A minőség előállításában fontos szerepet játszik, hogy a takarmány beszállításra szerződött gazdák részére az Rt. biztosítja a megfelelő vetőmagot, a növényvédő szereket (igény szerint a növényvédő szakmérnököt ), a műtrágyát, valamint segítséget nyújt saját gépeivel a vetésnél, illetőleg a betakarításnál.

Mindezekre lehetőség van úgy is, hogy a termelőknek az Zrt. meghitelezi. a költségeket és a betakarítás után terményben fizetik ki.